Cloud løsninger

Cloud løsninger

Udvid din eksisterende it-løsning

Azure kan let integreres med dit nuværende it-miljø vha. det største netværk af sikre privatforbindelser, hybride database- og lagerløsninger samt dataopbevaring og krypteringsfunktioner. Dermed har du dine aktiver lige der, hvor du har brug for dem. Med Azure Stack kan du bruge Azure-modellen til programudvikling og udrulning i dit Datacenter. Du får med Azures hybride cloudløsninger det bedste fra begge verdener(dit Datacenter og cloud services):

Flere it-muligheder, mindre kompleksitet og færre omkostninger. Det er derfor, at det er en af de bedste tilgængelige tjenester til cloudbaseret databehandling.

Skaler efter behov, betal efter forbrug

Med Azures tjenester, som du betaler efter forbrug, kan du hurtigt skalere op eller ned i forhold til efterspørgslen, så du kun betaler for det, du bruger. Minutafregning og en forpligtelse til at matche konkurrenternes priser på populære infrastrukturtjenester som beregning, lagring og båndbredde betyder, at du altid får en uovertruffen pris i forhold til ydeevne.

Beskyt dine data

Microsoft var den første cloudleverandør, der blev anerkendt af EUs datatilsyn for vores overholdelse af de strenge EU-love om beskyttelse af personlige oplysninger. Microsoft var også den første store cloudleverandør, der indførte den nye internationale standard for beskyttelse af personlige oplysninger i clouden, ISO 27018. Microsoft har også lanceret Azure Government, en separat version af Azure, der er udviklet til at imødekomme de strenge overensstemmelseskrav fra de offentlige myndigheder i USA. Microsoft er hermed forpligtiget som førende i branchen til at sikre og beskytte dine data i skyen.

Ring mig op – jeg vil vide mere

Bliv bedre til at bruge dit ERP system!

Med vores nyhedsbrev får du viden og værktøjer til dit ERP system.

Tilmeld dig her ↓

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.